Tjänster

Lokal trafikinformation för er radiostation

Nu utökar vi produktionen av trafikinformation och hoppas ni är intresserade av att vi sköter er trafikrapportering för er radiostation.


TRAFIKRAPPORTER

1. Morgon: kl 07:00 - 09:30
2. Eftermiddag: 15:30 - 17:30
Har ni önskemål om andra tider kontakta oss.

3 VAL Vardagar

1. Endast morgon 5000:-/månad
2. Endast eftermiddag: 5000:-/månad
3. Morgon & Eftermiddag: 8000:-/månad

- möjlighet till AKUT rapporter enligt enskilt avtal

Extra

Dessutom ingår TrafikDirekt.se speciellt för er hemsida till ett värde av 4000:-/månad i alla paketen. Lokal trafikinfo för hemsidan uppdaterat varje minut, dygnet runt.

DEMO RAPPORTER

Demo ljud hittar ni här
https://trafikradion.se/demo/

Innehåll i rapporter


Olyckor, och andra incidenter, vägarbeten, vinterväglag


Trafikrapporter kan innehålla olyckor och andra incidenter, nya större vägarbeten och under vinterhalvåret väglagsrapporter när temperaturen ligger från någon plusgrad och nedåt.

Har ni önskemål till akuta rapporter under dagarna? Vi kan producera även detta för er, prata med oss så ser vi om det finns rätt förutsättningar för detta.

Vi kommer även producera lokala vägarbetsrapporter med de mest påverkande arbetena som pågår under dagen och trafiknews som innehåller tex den förlängda tiden för kontrollbesiktningen som är just nu.

Trafikradion uppdaterar trafikrapporterna kontinuerligt under morgon och eftermiddag så ni bestämmer själva hur ofta och när ni vill sända trafikinfo.
Trafikrapporterna levereras via Dropbox med mp3 fil 128 kbit/s stereo.


AKUT rapporter sänds utöver ordinarie sändningstider och innehåller olyckor eller andra större incidenter som innebär avstängda vägar eller mycket begränsad framkomlighet på större vägar.

Fakturering


Vi fakturerar kvartalsvis i förskott, men ni kan även välja långtidsavtal 12 mån och säkra månadskostnaden mot ev prishöjningar.


Alla priser är exkl 25% moms


 
 

Öppettider

Måndag - Fredag: 07 - 18

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Copyright © 2006 - 2020 Trafikradion.se